fbpx

Interieuradvies nodig?

Bent u op zoek naar professioneel interieuradvies voor uw woning of bedrijfsruimte in Alkmaar en omstreken? Nikki bespreekt samen met u de mogelijkheden om uw woning de juiste basis te geven, met sfeer, comfort en uw eigen touch! Voor elk budget en elke woning heeft HUISS een oplossing! Lees hier onder meer over interieurstyling via Huiss!

Interieuradvies Alkmaar

Heb jij ook moeite om een sfeervol thuis te creëren dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen? Krijg je het maar niet voor elkaar om een juiste indeling te maken met bestaande of nieuwe meubels?
Door te luisteren naar de wensen en persoonlijke verhalen van jou, creëer ik een op maat gemaakt advies. Ik werk samen met mijn vaste specialisten. Zo weet ik dat betrouwbaarheid en kwaliteit op 1 staan. Samen met de specialisten zorg ik er voor dat u volledig wordt ontzorgd, van ontwerp tot realisatie. 

HUISS

Bent u op zoek naar professioneel interieuradvies voor uw woning of bedrijfsruimte in Alkmaar en omstreken? Nikki bespreekt samen met u de mogelijkheden om uw woning de juiste basis te geven, met sfeer, comfort en uw eigen touch! Voor elk budget en elke woning heeft HUISS een stijlvolle oplossing.

Interieuradvies HUISS Alkmaar
Interieuradvies HUISS Alkmaar

CONTACT

Voor vragen en een vrijblijvende offerte, neem dan contact op met:

Nikki Fischer

www.huiss.nu

nikki@huiss.nu

"if you can laugh together, you can work together"