fbpx

CONTACT

Enthousiast geworden na het zien van onze diensten en portfolio?
Vul dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

CONTACTGEGEVENS

FISCHER Schilderwerk
 

Telefoon
06 30179232

Email
info@fischerschilderwerk.nl
leen@fischerschilderwerk.nl

KvK
Alkmaar 61879959

BTW nummer
NL002068478B11

OVER FISCHER SCHILDERWERK

 

Leen werkt sinds 1987 in de schilder-/onderhoudsbranche. Om zijn vakmanschap te optimaliseren heeft hij diverse opleidingen en cursussen met succes afgerond: VCA 1&2, VCA leidinggevenden, teamleider en teamleider/instructeur.

FISCHER schilderwerk voert alle voorkomende werkzaamheden uit bij de klanten, die zowel uit de zakelijke als particuliere markt komen. Ook scholen, aannemers en Vereniging van Eigenaren, in heel Noord-Holland mag hij tot zijn klantenkring rekenen.

Schilder-Alkmaar-Fischer-schilderwerk

Overige informatie

Fischer Schilderwerk werkt al jaren samen met de beste interieurstyliste uit Alkmaar en omstreken. Heeft u dus hulp nodig bij het inrichten van uw woning of het kiezen van de juiste kleur op de muur? Neem dan hier contact op met HUISS! U kunt HUISS benaderen voor een vrijblijvende prijsopgave. Op Huiss.nu kunt u verschillende pakketten kiezen om uw inrichting helemaal naar wens te krijgen. HUISS kan u tips geven, maar u kunt ook alles uit handen geven. Heeft u andere vragen over interieurstyling, neem dan gerust contact op met Huiss via www.huiss.nu. Nieuwsgierig naar meer werk van Fischer Schilderwerk? Neem dan een kijkje in het portfolio! Voor meer vragen kunt u hierboven terecht! Fischerschilderwerk zal zo snel mogelijk reageren!